Menu Sluiten

Dieptereiniging Keukens


Dieptereiniging keukens

Informatie over dieptereiniging keukens

De term dieptereiniging heeft voor verschillende mensen een verschillende betekenis.

Voor sommige mensen betekent het een grondige schrobbeurt van de muren, vloeren en andere oppervlakken. In sommige gevallen omvat dit ook het verwijderen van schimmels, spinnenwebben en ander ongewenst vuil uit de keuken of grootkeukens.

Het is een feit dat een horeca zaak met een nette en opgeruimde keuken meer klanten zal aantrekken dan een grootkeuken die er vuil en mistroostig uitziet. Dieptereiniging van keukens moet echter worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst. De meeste horeca uitbaters hebben niet veel kennis van de verschillende technieken voor het schoonmaken van hun grootkeukens en huren hiervoor de diensten in van een gespecialiseerde onderneming.

Dieptereiniging is het periodiek reinigen van oppervlakten om de hygiëne van die oppervlakten voor een langere periode te waarborgen. Denk hierbij vooral aan plekken waar regelmatig mensen komen én waar regelmatig met voedsel wordt gewerkt.In een grootkeuken worden grote hoeveelheden voedsel verwerkt. Hierdoor krijgt de keuken te kampen met zwerfvuil, vet, vuil en bacterien.De eerste stap in de dieptereiniging van een keuken is het verwijderen van alle overbodige en vervuilende stoffen uit de omgeving. De volgende stap in het proces is het verwijderen van het voedsel van het oppervlak en het afvegen met een vochtige spons. Daarna volgt het schrobben van de muur en de werkbladen om de overgebleven etensresten en het vet te verwijderen.

Bij het reinigen van de grootkeuken met een diepreinigende oplossing, is het belangrijk om het juiste product te kiezen, afhankelijk van het type oppervlak dat u hebt.

Er zijn veel producten beschikbaar voor dit doel. Als u echter op zoek bent naar professionele resultaten, dan moet u de diensten van een deskundige schoonmaakfirma inhuren die de juiste reinigingsmiddelen en gereedschappen voor de taak zal gebruiken.

Met de hulp van een professioneel bedrijf voor dieptereiniging kunt u uw keukens ten allen tijde brandschoon houden.

Er zit echt een groot verschil tussen een oppervlakte reiniging en een dieptereiniging.

De naam zegt het natuurlijk al wel, een oppervlakte reiniging houdt gewoon in dat iemand een sanitair of de keuken oppervlakkig schoonmaakt. Dit is wat de meeste mensen doen, het is een reguliere schoonmaak om ervoor te zorgen dat het weer een beetje fris is. Het is alleen zo dat je lang niet alles schoon kan maken op deze manier, er zit namelijk altijd vuil dieper in de hoeken. Hier kun je niet zomaar bij komen, dit is dan ook de reden dat er bedrijven zijn die zich richten op de dieptereiniging.

Het voordeel van dieptereiniging in grootkeukens is enerzijds de goede hygiene en anderzijds het gegeven dat de medewerkers proper aan de slag kunnen. Info over dieptereiniging keukens

Toelichting over Dieptereiniging keukens

Wat weten we nog over dieptereiniging keukens.

Er zijn echter verschillende manieren beschikbaar voor het uitvoeren van de grondige reinigingsprocedure voor verschillende soorten oppervlakken.

Als u granieten oppervlakken hebt, kunt u kiezen voor een vlekkenbescherming die het stenen oppervlak beschermt tegen lelijke vlekken.

Voor houten oppervlakken zijn speciale polijstmiddelen geschikt. Voor keramische oppervlakken is regelmatig afnemen met een vochtige doek voldoende, maar voor het verwijderen van hardnekkige vlekken op het oppervlak is het beter om de schrobpads van professionals te gebruiken.

Meer info over dieptereiniging keukens nu op www.valorservicesgroup.nl.

Tags

Bain Marie Grootkeuken Reinigen | Bestektafels Grootkeuken Reinigen | Braadsledes Grootkeuken Reinigen | Combi Steamers Grootkeuken Reinigen | Desinfecteren Grootkeukens | Desinfecteren Keukens | Diepter |