Menu Sluiten

Reinigen Verdampers


Reinigen verdampers

Informatie over reinigen verdampers. Als u thuis een koelkast of een airconditioner hebt, is het meer dan waarschijnlijk dat u van tijd tot tijd de spoelen moet schoonmaken.Het is niet erg moeilijk om de verdamper spiralen en de koelmiddel leidingen schoon te maken, vooral als u het juiste gereedschap gebruikt.U kunt geld besparen door het zelf te doen, maar als u dit nog nooit eerder hebt gedaan,moet u de hulp van een vakman inroepen. Dit komt omdat u te maken krijgt met elektriciteit wanneer u de spoelen en leidingen reinigt, wat potentieel gevaarlijk kan zijn. U zou kunnen eindigen met geëlektrocuteerd, verbrand,gesneden of zelfs gescheurd. Laat jij het reinigen van de industriele verdampers in uw winkel, kantoor of ander bedrijfsgebouw te graag over aan specialisten inindustriële schoonmaak, met name in voedingsbedrijven en de horeca. Als u een aantal veranderingen wil aanbrengen om uw energierekeningen te verlagen, is het reinigen van de verdampers misschien de juiste manier. De reden waarom u deze keuze doet, is omdat het de meest kosteneffectieve manier is om het overtollige vocht uit uw keuken of andere ruimte te elimineren. De meeste mensen zijn geschokt wanneer ze zich realiseren hoeveel water de verdampingslucht bevat. Als u regelmatig de ramen openzet en de ventilatoren in uwhuis aanzet, trekt u onbewust veel vuil en puin naar binnen dat de airconditioner in de ruimte loslaat. Er kan vuil en puin in de condenser zitten, waar het koelgas doorheen gaat om het koel te houden. Het is belangrijk om de verdampers van je koelsystemen regelmatig te laten reinigen. Deze delen vangen namelijk heel wat omgevingsvuil op, wat leidt tot de ontwikkeling van schimmels en bacteriën.Wanneer deze vervolgens in aanraking komen met de voeding die wordt bewaard inde koelruimte, heeft dit nare gevolgen voor de voedselveiligheid.

.

Info over reinigen verdampers

Data over Reinigen verdampers

Wat weten we nog over reingen verdampers.

Koelcellen en verdampers regelmatig laten reinigen door een gespecialiseerde firma is een absolute noodzaak voor het bekomen van een optimale hygiene en voedselveiligheid binnen je bedrijf.

Meer info over reinigen verdampers nu op www.valorservicesgroup.nl.

Tags

Hygiene Verbeteren Koelcellen | Hygiene Verbeteren Koelruimte | Koelsystemen Reinigen | Leveranciers Reinigen Condensoren | Leveranciers Reinigen Verdampers Koelcellen | Leveranciers Reinigen Verdampers |